Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2005 07:00
A- A A+

Μεταβολή του καιρού, με βροχές και καταιγίδες το απόγευμα από τα δυτικά, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες νωρίς το πρωΐ στη Θράκη και από το βράδυ στη Μακεδονία. Ανεμοι: Ασθενείς και αργά το βράδυ στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, κυρίως από το απόγευμα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, οι οποίοι αργά τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που αργά το απόγευμα κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωΐ στις Κυκλάδες. Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, που αργά το απόγευμα θα αυξηθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη, ενδέχεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ στο Ιόνιο, την Ηπειρωτική Ελλάδα και Βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν στη Βόρεια Ελλάδα από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, τοπικά ισχυροί. Στην υπόλοιπη χώρα, θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή