Super League: Κρίσιμο ματς στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ κόντρα στη Ξάνθη

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 08:30
UPD:08:55
ACTION IMAGES

Φωτογραφία αρχείου. 

A- A A+

Τη μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας θα έχει σήμερα το βράδυ η ΑΕΚ, αρκεί να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ της Ξάνθης.

Πρόκειται για το πιο σημαντικό ματς του σημερινού «πρώτου πιάτου» της 17ης αγωνιστικής, καθώς η Ένωση βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε αυτό στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς που έδωσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπου πέτυχε ισάριθμες νίκες.

Μακριά από τα Πηγάδια η Ξάνθη μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, ωστόσο, πρόκειται για μία ομάδα αρκετά δυσκολοκατάβλητη. Το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ προέρχεται από δύο «διπλά» (3-0 τον Πλατανιά στην πρεμιέρα του 2ου γύρου και 1-0 το Λεβαδειακό στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του κυπέλλου), δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι βελτιώνεται σε πολλά σημεία και είναι το μεγάλο φαβορί για το «τρίποντο» απέναντι στους «Ακρίτες», που σε 8 ματς εκτός μετρούν 6 ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (9/01): Ατρόμητος-Πλατανιάς (15:00, κεκλεισμένων των θυρών), Βέροια-Πανθρακικός (17:15), ΑΕΚ-Ξάνθη (19:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις