Μάρκο Σίλβα: «Η δουλειά μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό»

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 20:22
UPD:20:34
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

«Τρέφω τεράστιο σεβασμό για το σύλλογο στον οποίο δουλεύω και σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου καλά, όπως κάνει ο καθένας μέσα σε αυτόν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Θέση για τα σενάρια που τον «εμπλέκουν» με την τεχνική ηγεσία της Πόρτο πήρε ο Μάρκο Σίλβα με τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova. 

Εδώ κι ένα 24ωρο υπάρχει η φημολογία από την Πορτογαλία ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων που εξετάζει η διοίκηση για τον αντικαταστάτη του Λοπετέγι.

Ο νεαρός προπονητής με την απάντησή του ξεκαθάρισε το... τοπίο: «Τρέφω τεράστιο σεβασμό για το σύλλογο στον οποίο δουλεύω και σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου καλά, όπως κάνει ο καθένας μέσα σε αυτόν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για αυτό το θέμα. Η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την προπόνηση. Αυτό έκανα. Αυτό θα κάνω σήμερα και αυτό θα κάνω και αύριο. Θα προπονήσω την ομάδα μου και θα ασχοληθώ με τη δουλειά μου. Δεν έχω κάποια επαφή. Δεν έχω μιλήσει ο ίδιος με κάποιον. Και το τι μπορεί να λέει ο καθένας, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή».

Αναφερόμενος στο ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό είπε: «Το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο. Το διαπιστώσαμε στον πρώτο γύρο, όταν αντιμετωπίσαμε τον Λεβαδειακό. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να τον κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε κοντά στην εικόνα του καλύτερου Ολυμπιακού για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να παρουσιάσουμε μία όμορφη εικόνα».

Όσον αφορά την επιστροφή του Μανιάτη σχολίασε: «Ολοι γνωρίζουμε τι είναι ο Γιάννης Μανιάτης για την ομάδα. Εσείς τον γνωρίζετε πολύ καλύτερα. Είναι ένας παίκτης ο οποίος ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι. Όπως ξέρουμε, δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επιστρέψει στη θέση που είχε. Πρέπει να παλέψει και να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τη θέση. Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά και εκείνος το θέλει.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις