Μέστο: «Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός»

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 15:28
UPD:15:33
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο και το όνομα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ήταν οι κυριότεροι παράγοντες που «έπεισαν» τον Τζιάντο Μέστο να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στους «πράσινους» ο έμπειρος δεξιός μπακ χαρακτήρισε τον ερχομό του στην Ελλάδα ως «... μια μεγάλη ευκαιρία και νιώθω πολύ περήφανος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό».

Συνέχισε ο πρώην παίκτης της Νάπολι: «Δεν χρειάζονταν καν να ρωτήσω για τον Παναθηναϊκό γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα που είναι πολύ γνωστή στο εξωτερικό. Είχα βέβαια επικοινωνία με τον προπονητή, ο οποίος μου εξήγησε καλύτερα το νέο περιβάλλον, τις απαιτήσεις της ομάδας και το τι περιμένει ο σύλλογος από εμένα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, μιας και οι προσδοκίες του κόσμου είναι μεγάλες λόγω της εμπειρίας τους σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, ο Μέστο απάντησε:

«Όχι μόνο εγώ αλλά και ο προπονητής και όλοι οι ποδοσφαιριστές που είμαστε στον Παναθηναϊκό, έχουμε έρθει για τους τίτλους, για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει ψηλά. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό, την εμπειρία, τον ενθουσιασμό, την τεχνική. Όλα όσα μπορεί ο καθένας και όσα χρειάζονται ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά για να ικανοποιήσουμε τους στόχους μας. Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε ταπεινά και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο, αγώνα με τον αγώνα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις