Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2005 07:00
A- A A+

Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανώς τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αστατος, κατά περιόδους νεφελώδης καιρός, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα στο Ιόνιο ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες, στη Θεσσαλία ισχυρές. Βαθμιαία, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες στο Βόρειο Αιγαίο. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες τοπικές νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και γρήγορα βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αστατο καιρό, κατά περιόδους νεφελώδη, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα Ηπειρωτικά, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή