Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για τους «8» η ΑΕΚ με νίκη στη Λιβαδειά

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 19:16
UPD:19:47
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε σήμερα η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, μετά τη νίκη με 1-0 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Για την Ένωση ήταν η ρεβάνς της ήττας στο ΟΑΚΑ από τους «πράσινους» στο πρωτάθλημα, παρόλο που οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ δεν έθελξαν με την απόδοσή τους απόψε.

Ένα γκολ του Ρόναλντ Βάργκας στο 30΄, όμως, με ωραίο σουτ του Βενεζουελάνου διεθνή κι αφού βοήθησε κι ο... αέρας, ήταν αρκετό για να δώσει στους «κιτρινόμαυρους» τη νίκη και να απλουστεύσει την κατάσταση γι΄ αυτούς, ενόψει της ρεβάνς.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν κάκιστο, με αρκετά λάθη, ελάχιστες φάσεις και μοναδική χαρά για τους φίλους των γηπεδούχων που βρέθηκαν στην εξέδρα την πρώτη εμφάνιση των Μπεν και Μεντί με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή για να προηγηθούν, αλλά το σουτ του Μερεμπασβίλι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ανέστης στο 12΄. Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία για να διπλασιάσει στο 86΄ με τον Μπακάκη, ενώ λίγο πριν τη λήξη ο Αραβίδης καταλογίστηκε λαθνασμένα σε θέση οφ σάιντ, σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις