Κύπελλο Ελλάδας: «Τριάρα» του Αστέρα Τρίπολης στη Λάρισα

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 19:09
UPD:19:22
INTIME SPORTS

Η Λάρισα ξεκίνησε δυνατά αλλά για τον πολύ πιο έμπειρο αντίπαλό της ήταν απλώς θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του, να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή και να ελέγξει το ρυθμό.

A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» νίκησε στη Λάρισα τη γηπεδούχο ΑΕΛ με 3-0 και κατέστησε τη ρεβάνς στην αρκαδική πρωτεύουσα (13/1) τυπική διαδικασία.

Η Λάρισα ξεκίνησε δυνατά αλλά για τον πολύ πιο έμπειρο αντίπαλό της ήταν απλώς θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του, να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή και να ελέγξει το ρυθμό, απλουστεύοντας εν τέλει την κατάσταση στο 18ο λεπτό, όταν ο Γιαννούλης άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ από πλάγια αριστερά.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι «βυσσινί» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Παΐτο από τον Σανκαρέ αλλά δεν εισακούστηκαν, ενώ με τη Λάρισα να έχει βγει στην επίθεση στο δεύτερο μισό ο Στάικος Βεργέτης έβλεπε τους πολλούς κενούς χώρους και πέρασε τον ταχύτατο Φούντα, ο οποίος τον δικαίωσε γράφοντας με διπλή προσπάθεια το 0-2 στο 65ο λεπτό . 

Ένα γκολ που έδωσε τη «χαριστική βολή» στους γηπεδούχους, αφού η Λάρισα έμεινε χωρίς ψυχολογία και δυνάμεις. Ο Αστέρας ξαναπήρε την κατοχή της μπάλας και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Καμερουνέζος Μουκάμ βρήκε και πάλι άπλετο χώρο για να κινηθεί μετωπικά και να πλασάρει για το τελικό 0-3, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του με τη φανέλα του Αστέρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις