Ρουσόπουλος: «Έκθετο το ΠΑΣΟΚ» στο θέμα της Ολυμπιακής

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2005 16:02
A- A A+

Για υποκρισία και διγλωσσία κατηγόρησε σήμερα το ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή χθεσινό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Αλφα» στο οποίο δημοσιοποιήθηκαν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι και η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προωθούσε στην Ε.Ε. την ιδιωτικοποίηση και εκκαθάριση της Ολυμπιακής.

Σε έγγραφο του υπουργείου Μεταφορών προς την Κομισιόν τον Ιανουάριο του 2004, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο τότε γενικός γραμματέας καθιστούσε σαφές ότι πρόθεση της κυβέρνησης ήταν η πώληση τμημάτων της Ολυμπιακής και ακολούθως η εκκαθάριση της εταιρείας.

«Το έγγραφο που παρουσιάστηκε χθες στο ρεπορτάζ αναδεικνύει την υποκρισία του ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει συνεχώς ψεύδη καταγγέλλοντας την κυβέρνηση. Ας μας πει λοιπόν τώρα, πως είναι δυνατόν να έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ το σενάριο της εκκαθάρισης και σήμερα μας κάνει τον τιμητή. Είναι έκθετο το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος.

Από τη μεριά του ο πρώην υπουργός Μεταφορών Χρηστος Βερελής, σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ 105,8 επιβεβαίωσε την πρόθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε πώληση τμημάτων του εθνικού αερομεταφορέα, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι η εκκαθάριση θα αφορούσε το «νομικό κουφάρι», όπως χαρακτηριστικά είπε, αφού ιδιωτικοποιούνταν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, και όχι την επιχείρηση εν λειτουργία.

Πηγή ΑΠΕ, ΕΡΤ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή