Η πριγκίπισσα Λέια απαντά σε όσους ασχολούνται με την εμφάνισή της

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 13:52
UPD:13:56
REUTERS/PAUL HACKETT

Η ηθοποιός είχε φροντίσει εδώ και καιρό να μετριάσει τις προσδοκίες για την επανεμφάνισή της στην ταινία, προειδοποιώντας ότι ο χρόνος δεν έχει παγώσει για εκείνη.

A- A A+

Σε εκείνους που κοροϊδεύουν μέσω διαδικτύου την εξωτερική της εμφάνιση στην ταινία «Star Wars: The Force Awakens» απάντησε η Κάρι Φίσερ, η διαγαλαξιακή πριγκίπισσα Λέια Οργκάνα των Star Wars.

«Παρακαλώ σταματήστε να συζητάτε αν γέρασα καλά ή όχι. Δυστυχώς προσβάλλει και τα τρία μου συναισθήματα», σχολίασε η Φίσερ, η οποία έγινε διάσημη όταν εμφανίστηκε στη σειρά ταινιών με το θρυλικό χρυσό μπικίνι σε ηλικία 19 ετών.

Η ηθοποιός είχε φροντίσει εδώ και καιρό να μετριάσει τις προσδοκίες για την επανεμφάνισή της στην ταινία, προειδοποιώντας ότι ο χρόνος δεν έχει παγώσει για εκείνη.

REUTERS/DYLAN MARTINEZ

Η μάχη της με τις καταχρήσεις, την αύξηση του βάρους και την ψυχική διαταραχή έγινε δημόσια και αποτέλεσε τη βάση για το σόου της Wishful Drinking το 2009.

Πριν από την έναρξη της προβολής του «Star Wars: The Force Awakens», η Φίσερ δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι, αν και έχασε βάρος για τη νέα ταινία, «πρόκειται για μία χαζή συζήτηση».

Πάντως, στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας αστειεύτηκε στην κάμερα λέγοντας ότι για να μελετήσει τον ρόλο της μίλησε με τον νεότερο εαυτό της, για τον οποίο σχολίασε ότι «ήταν πολύ απασχολημένος διασκεδάζοντας ώστε να διασφαλίσει ότι η εμφάνισή του θα είναι φρικτή αργότερα».

©LUCASFILM LTD./COURTESY EVERETT

Αφού δημοσίευσε ορισμένα από τα «δηλητηριώδη» σχόλια εναντίον της στο Twitter έγραψε ότι η νεότητα και η ομορφιά δεν είναι κατακτήσεις.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή