Νέα κόντρα Κακλαμάνη - Βενιζέλου για την κατάσταση στη δημόσια Υγεία

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2005 17:46
A- A A+

«Νεοσοσιαλιστή μεγαλοαστό» αποκάλεσε ο υπουργός Υγείας, Νικήτας Κακλαμάνης, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο μετά τις δηλώσεις του τελευταίου κατά την επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στο Αττικό Νοσοκομείο http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/23/1092542.htm .

«Είναι προφανές ότι είναι πολύ δύσκολο ένας νεοσοσιαλιστής μεγαλοαστός πολιτικός να προσεγγίζει με την πρέπουσα ευαισθησία, αλλά και γνώση, (στη συγκεκριμένη περίπτωση δυστυχώς δεν υπάρχει), τα προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Είναι ακόμη πιο δύσκολο, να μεταπηδήσει από την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούσε τα δέκα τελευταία χρόνια, στην πραγματικότητα της αλήθειας και της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης της δημόσιας Υγείας», αναφέρει στην απάντησή του προς τον κ. Βενιζέλο ο κ. Κακλαμάνης και προσθέτει:

«Ευχαριστώ τον κ. Βενιζέλο που "ενώνει" τη φωνή του μαζί με τη δική μου σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση του ΕΣΥ, αλλά σχετικά με την αναφορά του στην πολιτική του φαρμάκου της κυβέρνησης τον παραπέμπω στον συνάδελφο του κ. Σωκράτη Κοσμίδη, ο οποίος σίγουρα θα έχει πολλά να του πει...»

Και ο υπουργός Υγείας καταλήγει: «Αλήθεια, σε ό,τι αφορά τις πολιτικές και όχι μόνο ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για τις απίστευτες κακοτεχνίες στο Αττικό Νοσοκομείο έχει να μας πει κάτι;»

Ανταπαντώντας ο κ. Βενιζέλος παρατηρεί ότι ο κ. Κακλαμάνης «εμφανίζεται αγενής και επιθετικός επειδή νιώθει υπεύθυνος για την πολύμηνη απραξία του, λόγω της οποίας θέλει άλλωστε να δραπετεύσει στην υποψηφιότητα για το δήμο Αθηναίων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή