Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αναλυτικά

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας το απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: ΑΠό 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ, που τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και από το απόγευμα στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή