Αγγλία: «Θερμή» Boxing Day για Φαν Γκάαλ, επίσκεψη Ρανιέρι στον Κλοπ

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015 09:30
UPD:15:07
REUTERS/Carl Recine
A- A A+

«Εμείς οι παίκτες μαχόμαστε για τον Φαν Γκάαλ» δήλωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζεται για το παιχνίδι στην έδρα της Στόουκ, αλλά λίγοι πιστεύουν τον αρχηγό. 

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», που ανοίγουν πρώτοι την Boxing Day της Premier League, προέρχονται από μια καταστροφική περίοδο: δεν νικούν για πάνω από ένα μήνα, έχουν χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια και έχουν παραχωρήσει ισοπαλία στα τρία προηγούμενα, βρίσκονται εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο -9 από την κορυφή του πρωταθλήματος!

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ βρίσκεται σε πόλεμο με τις εφημερίδες, που εκπλήσσονται με την μη αποπομπή του, ενώ στον ορίζοντα έχει αρχίσει να διαφαίνεται η σκιά του Ζοζέ Μουρίνιο. Με λίγα λόγια, η πρώτη αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής αναμένεται τεταμένη.

Σχετικά με τον Μουρίνιο, η πρώην ομάδα του φιλοξενεί μια Γουότφορντ σε μεγάλη φόρμα και στο +10 από  την Τσέλσι, τα χέρια επάνω εκείνοι που θα μπορούσε να φανταστεί στην αρχή της σεζόν.

Ο νέος προπονητής, Γκούους Χίντινκ, λέει ότι δεν είναι εύκολο να καταλάβει γρήγορα ποια «ασθένεια» έχει πλήξει την πρωταθλήτρια Αγγλίας, αλλά ο Αμπράμοβιτς έχει λίγη υπομονή και παροτρύνει για αλλαγή του ρυθμού.

Μπροστά απ΄ όλους, ωστόσο, είναι η Λέστερ του Ρανιέρι, η αποκάλυψη της χρονιάς που θα φιλοξενηθεί στο «Άνφιλντ», με τον Κλοπ να διαμαρτύρεται για τους πάρα πολλούς κοντινούς αγώνες και την έλλειψη διαλειμμάτων στο πρόγραμμα.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι αναμένουν απώλεια των «αλεπούδων», μόνο που για να επωφεληθούν σε αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να νικήσουν και οι ίδιοι.  

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Στόουκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα, Τσέλσι-Γουότφορντ, Λίβερπουλ-Λέστερ, Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ, Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ, Τότεναμ-Νόριτς, Νιουκάστλ Έβερτον, Σαουθάμπτον-Άρσεναλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις