Ολυμπιακός: Επανέρχονται Ντουρμάζ και Φουστέρ στη λίστα για το Europa League

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 19:40
UPD:22:25
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Οι δύο από τις τρεις αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, στη λίστα που είχε δηλωθεί στην UEFA για το Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως έχουν ήδη «κλειδώσει».

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν, βεβαίως, στην ιεραρχικά δεύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, όπου στοχεύουν να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, και σε αυτό το πλαίσιο έχουν αναθεωρηθεί κάποια πράγματα από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Εκτός του Τζίμι Ντουρμάζ, λοιπόν, που θεωρείται βέβαιο ότι θα ενισχύσει την πειραϊκή ομάδα στη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ανέκαμψε και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ούτως ή άλλως θέσεις θα προκύψουν, μιας και ο Ερνάνι θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Πόρτο αφού με την παρουσία του ουδείς κατάλαβε το λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε, ενώ επίσης παρελθόν θα αποτελέσει ο Πουλίδο, ακόμη ένας «τουρίστας» που θα μείνει μεν στη θύμηση αλλά μόνο για το εξεζητημένο look του και όχι για τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις