Μπάσκετ: Με ντέρμπι στο ΣΕΦ κλείνει η χρονιά στην Α1

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 12:38
UPD:17:14
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με δύο συναντήσεις ολοκληρώνεται απόψε η χρονιά στην Α1 Ανδρών, καθώς στις 16:00 το Ρέθυμνο υποδέχεται τη Νέα Κηφισιά και στις 17:00 ο Ολυμπιακός τον Άρη, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι», που δεν έχουν παίξει καθόλου καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια τους με Αναντολού Εφές και Κηφισιά και είναι σαφές ότι κινδυνεύουν από τον εξαιρετικό Άρη, θα αγωνιστούν και πάλι με απουσίες, αφού έχουν εκτός τον Λοτζέσκι.

Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το momentum για να κατακτήσουν την πέμπτη νίκη τα τελευταία 23 χρόνια στην αντίπαλη έδρα με όπλο την άμυνά τους, που μαζί με εκείνη των «ερυθρόλευκων» είναι οι καλύτερες στο πρωτάθλημα. 

Ο Άρης έχει αμφίβολους τους Ξανθόπουλο και Τσούπκοβιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί λίγο πριν τον αγώνα. 

Στην Κρήτη, πάλι, αναμένεται δυνατό παιχνίδι. Το Ρέθυμνο έχει δύο νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες του, την ώρα που η Νέα Κηφισιά προέρχεται από τυ συγκλονιστική εμφάνιση και την παραλίγο νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις