Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός «τσάκισε» τον Άρη, τρίτη η Θήρα

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 21:44
UPD:21:50
EPA/BO AMSTRUP

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με... συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Άρη στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην Α1 Γυναικών με 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας χάσει μόλις δύο σετ! 

Με τις πρωταθλήτριες δεν έπαιξε η Μαλασάϊ, που προφυλάχθηκε από τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και από τις κιτρινόμαυρες η Πεσόα, μια απουσία που «βάρυνε» τελικά για τις «κίτρινες». 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άντεξε ως το 11-9 του πρώτου σετ, που όμως έγινε πολύ γρήγορα 19-9 για τις γηπεδούχες, οι οποίες σοβαρές και συγκεντρωμένες και δεν άφησαν στον Άρη περιθώριο για δεύτερες σκέψεις.

Εξαιρετικός για δύο σετ και ψύχραιμος στο τρίτο, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 το Μαρκόπουλο εκμεταλλευόμενος την ήττα του Άρη, βρέθηκε μόνος στη δεύτερη θέση.

Οι «πράσινες» κράτησαν πολύ χαμηλά το Μαρκόπουλο στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση στα πρώτα δύο σετ (08% και 21% αντίστοιχα), ενώ στο τρίτο από τη μια η είσοδος της Βαρουδάκη κι από την άλλη οι αλλαγές του Γιώργου Ρούση έδωσαν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, με το σετ να λήγει 25-23.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Πορφύρας σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Α1 Γυναικών επικρατώντας 3-2 του Ρεθύμνου, η Θήρα κατέγραψε την όγδοη συνεχή νίκη επιβληθείσα της ΑΕΚ με 3-1 για να βρεθεί στην τρίτη θέση, ο Πανναξιακός επανήλθε στις επιτυχίες περνώντας με 3-1 από την Ηλιούπολη, ενώ ο Αίας Ευόσμου «σκαρφάλωσε» στην έβδομη θέση μετά τη νίκη με 3-1 στη Λάρισα επί του Φιλαθλητικού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις