Μπλάτερ: Τελείωσα με το ποδόσφαιρο

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 13:06
UPD:13:08
REUTERS/ARND WIEGMANN

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της FIFA (φωτ. αρχείου) δήλωσε ότι «σύμφωνα με το ελβετικό δίκαιο για μία αναστολή καθηκόντων οκτώ ετών πρέπει να έχει διαπραχθεί φόνος ή ληστεία τράπεζας».

A- A A+

Ο απερχόμενος πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, παραδέχθηκε ότι ο χρόνος ενασχόλησής του στο ποδόσφαιρο τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Wall Street Journal ο άλλοτε πανίσχυρος παράγοντας ξέσπασε για την τιμωρία του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας.

«Τελείωσα τη δουλειά μου στο ποδόσφαιρο» τόνισε ο 79χρονος Ελβετός, εξαιτίας μίας αποβολής «χωρίς νόημα», όπως χαρακτήρισε την ποινή που του επιβλήθηκε.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της FIFA δήλωσε ότι «σύμφωνα με το ελβετικό δίκαιο για μία αναστολή καθηκόντων οκτώ ετών πρέπει να έχει διαπραχθεί φόνος ή ληστεία τράπεζας».

Ακόμη, ο Μπλάτερ περιέγραψε τη σχέση του με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, προς τον οποίο επιβλήθηκε ισοϋψής ποινή, βασισμένη πάντοτε στο σεβασμό «έως ότου άρχισε να λέει σε όλους "μην ψηφίσετε τον Μπλάτερ''».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις