Κ. Παπούλιας: «Είστε παράδειγμα για τον αθλητισμό που θέλουμε να κάνουμε»

Στο Μέγαρο Μαξίμου αυτή την ώρα οι Πρωταθλητές Ευρώπης
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2005 13:07
A- A A+

Λιγο μετά τις 12:30 έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Ο κ. Παπούλιας αφού συνεχάρη έναν - έναν ξεχωριστά τους παίκτες της εθνικής και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ όλους και σας ευχαριστώ για τη χαρά που δώσατε σε όλους τους Έλληνες και την υπερηφάνεια που γέμισε τις ψυχές μας. Δώσατε ένα μήνυμα στην ελληνική νεολαία με το δικό σας παράδειγμα, τη δουλειά σας, τη συνέπεια και το ήθος σας που αναγνώρισαν οι αντίπαλοι με τα σχόλια που διάβασα σε σοβαρές εφημερίδες».

«Είστε παράδειγμα για τον αθλητισμό που θέλουμε να κάνουμε. Τον αθλητισμό του ήθους. Σαν πολίτης αυτής της χώρας σας ευχαριστώ. Είμαι ευγνώμον για αυτό που κάνατε. Θέλα να συγχαρώ τον προπονητή σας που σας οδήγησε σε αυτό που πετύχατε και στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Σας εύχομαι και άλλες μεγάλες επιτυχίες. Είμαι βέβαιος πως θα μας γεμίσετε και πάλι με μεγάλη χαρά. Να είστε καλά», κατέληξε ο κ.Παπούλιας ο οποίος στη συνέχεια απένειμε στους Πρωταθλητές Ευρώπης από ένα αναμνηστικό.

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Γιαννάκης χάρισε στον κ.Παπούλια μια μπάλα και μια εμφάνιση της εθνικής ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών. «Ύστερα από εκείνον τον Ιούνιο του 1987 ήρθε και η φετινή επιτυχία», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαριστώντας τον έλληνα προπονητή και ο «δράκος» απάντησε: «Ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Αυτή την ώρα η Εθνική Μπάσκετ γίνεται δεκτή από τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις