Βράβευση των Πρωταθλητών Ευρώπης από τον Πρωθυπουργό

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2005 14:03
UPD:14:54
A- A A+

Δεκτοί από τον Πρωθυπουργό έγιναν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου οι Πρωταθλητές Ευρώπης. Τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ βραβεύθηκαν από τον κ. Καραμανλή για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθληματος και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε κατ'ιδίαν συνομιλίες με όλους τους παίκτες της ομάδας και το προπονητικό επιτελείο.

Από την πλευρά τους οι Πρωταθλητές Ευρώπης δώρισαν στον κ. Καραμανλή μία φανέλα της Εθνικής και μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών.

«Δεν είναι ώρα για τυπικότητες, αλλά πρέπει να σας πως δύο λόγια. Μας γεμίσατε μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Αποδείξατε πως αν υπάρχει πίστη, όραμα, συλλογική δουλειά και σωστή καθοδήγηση όλα είναι εφικτά. Θυμάμαι με συγκίνηση και πριν 18 χρόνια την επιτυχία της παλαιότερης γενιάς. Ο προπονητής σας ήταν τότε παίκτης και είναι φανερά τα σημάδια της ψυχικής δύναμης που κρύβει», είπε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος στους Πρωταθλητές Ευρώπης και πρόσθεσε.

«Η επιτυχία αυτή έρχεται σε μια συγκυρία μετά την κατάκτηση του EURO, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δείχνει την αξία και τη δύναμη που έχει για την Ελλάδα ο αθλητισμός. Με αυτό που πετύχατε δίνετε το παράδειγμα στη νέα γενιά, που πρέπει να την ωθήσουμε στον αθλητισμό. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να πάρουν και όχι οι άλλες κακοτοπίες. Να είστε καλά, παιδιά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις