Βόλεϊ: Κηφισιά για πρωτάθλημα, «βούλιαξε» τον Ολυμπιακό

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 21:17
UPD:21:26
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Με πολύ μεγάλη νίκη, που σήμανε ανατροπή όλων των προγνωστικών και των ισορροπιών στην Α1 Ανδρών, έφυγε απόψε από το κλειστό του Ρέντη η Κηφισιά.

Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε του κακού Ολυμπιακού με 3-1 στο «Μελίνα Μερκούρη» κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση κι έχοντας ηγέτη τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Χριστοφιδέλη, για να στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα πάνω στο νήμα του α΄ γύρου! 

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσουν με την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, σημειώνοντας τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας και χωρίς βαθμολογικό όφελος, παρότι προέρχονταν από το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Πιάτσα έκανε τη χειρότερη εμφάνισή της στους πρώτους 11 αγώνες της σεζόν και γκρέμισε ό,τι έχτιζε σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο, τελειώνοντας το παιχνίδι με 37 (!) λάθη, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ την τελευταία πενταετία για τον Ολυμπιακό.

Στην Πάτρα, με πρώτο σκόρερ τον Σεπέδα και πρωταγωνιστή τον Τακουρίδη, που έπαιξε αντίπαλος της ομάδας στην οποία αγωνίζονταν πριν από δέκα ημέρες, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 την Παναχαϊκή και με το «δώρο» της Κηφισιάς πλησίασε στους 4 βαθμούς την κορυφή.

Η αχαϊκή ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό πασαδόρο της (Λιβαθηνός), ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και δεν είχε λύσεις στην πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ με το σερβίς και το μπλοκ.

O Παμβοχαϊκός επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε την παράδοση με αντίπαλο τη Λαμία στο Βραχάτι. Η ομάδα του Γιώργου Χριστόπουλου επικράτησε 3-0 και πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς, που τη διατηρούν σε απόσταση... βολής από την πρώτη τετράδα. 

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις