Π. Τατούλης: Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Πάγκαλο στον πολιτικό του κατήφορο

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2005 16:03
UPD:16:05
A- A A+

O κ. Πάγκαλος αδυνατεί να ελέγξει το θυμικό του και να λειτουργήσει μέσα στο πλαίσιο του στοιχειώδους σεβασμού και της επιζητούμενης κοινοβουλευτικής τάξης (...) δεν προτίθεμαι να τον ακολουθήσω στο γνώριμο πολιτικό του κατήφορο, τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτισμού, Πέτρος Τατούλης, απαντώντας στα όσα του καταλόγισε νωρίτερα σήμεραο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/27/1093601.htm .

«Ο πολιτικός που έφερε με τις περίφημες δηλώσεις του τις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας σε αδιέξοδο, που ανάγκασε τα τότε επίσημα όργανα της χώρας να ζητήσουν συγνώμη από τη Γερμανία, επανέρχεται με μια δήλωση που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο κ. Πάγκαλος αδυνατεί να ελέγξει το θυμικό του και να λειτουργήσει μέσα στο πλαίσιο του στοιχειώδους σεβασμού και της επιζητούμενης κοινοβουλευτικής τάξης», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Τατούλης και προσθέτει:

«Για όλα όσα προσπαθεί ματαίως ο κ. Πάγκαλος να αρθρώσει με τον πρωτόγονο τρόπο του έχω μιλήσει διεξοδικά και τονίζω ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ. συνεχίζουν να εργάζονται με σκοπό την πλήρη διερεύνηση των αιτίων που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν της Σαντορίνης».

«Δεν προτίθεμαι να ακολουθήσω τον κ. Πάγκαλο στο γνώριμο πολιτικό του κατήφορο. Ο καθείς κρίνεται καθημερινά από τις πράξεις και τα λόγια του», καταλήγει στη δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτισμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή