Σε 24ωρες απεργίες προσανατολίζονται οι τεχνικοί της ΟΑ

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2005 18:17
A- A A+

Την συμπαράσταση των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ που επισκέφθηκαν σήμερα τα γραφεία της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ) και συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ολυμπιακή. Και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην ανάγκη προώθησης μιας λύσης που θα επιτρέπει τη συνέχιση της λειτουργίας της Ολυμπιακής και θα διασφαλίζει τα εργασιακά δικαιώματα.

Η ΟΣΠΑ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Αεροπορικές Μεταφορές, με θέμα το μέλλον των αεροπορικών μεταφορών στην Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, οι μηχανικοί εδάφους, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Τεχνική Βάση, δήλωσαν αποφασισμένοι, αν χρειαστεί, να προχωρήσουν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Στο μεταξύ, τον υψηλό δείκτη ασφάλειας των παρεχόμενων υπηρεσιών συντήρησης αεροσκαφών στην Τεχνική Βάση της ΟΑ - Υπηρεσίες ΑΕ επιβεβαίωσαν οι επιθεωρητές του Ευρωπαϊκού Γραφείου του FAA (Federal Aviation Authority - Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ΗΠΑ) που εδρεύει στη Φρανκφούρτη http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/27/1093676.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή