Μις Υφήλιος η Μις Κολομβία... ουπς λάθος, η Μις Φιλιππίνες!

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 11:50
UPD:22/12/2015 11:49
REUTERS/STEVE MARCUS

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης αφαιρεί το στέμμα από το κεφάλι της έκπληκτης Μις Κολομβίας (αριστερά) για να το δώσει στην πραγματική νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς, την Μις Φιλιππίνες (δεξιά).

A- A A+

Με μια μεγάλη γκάφα ολοκλήρωθηκαν τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος 2015, αφού από λάθος του παρουσιαστή Στίβ Χάρβεϊ, το στέμμα αρχικά δόθηκε σε λάθος φιναλίστ! 

Ο Χάρβεϊ διάβασε λάθος το χαρτί που έγραφε το όνομα της νικήτριας και ανακοίνωσε εσφαλμένα ότι Μις Υφήλιος αναδείχθηκε η Μις Κολομβία Αντριάνα Γκουτιέρες.

Απαστράπτουσα και ευτυχισμένη η Γκουτιέρες φόρεσε το στέμμα, άρχισε να χαιρετά και να στέλνει τα φιλιά της στον κόσμο που την καταχειροκροτούσε. 

Τότε ο παρουσιαστής ξαναπήρε τον λόγο για να πει: «Οκ, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Δεύτερη είναι η Κολομβία. Η Μις Υφήλιος 2015 είναι η Μις Φιλιππίνες». 

Η θριαμβευτική μουσική που χαιρέτισε τη νικήτρια ήχησε μια δεύτερη φορά, ενώ η Μις Κολομβία άφωνη εγκατέλειπε τη σκηνή. Η Μις Φιλιππίνες Πία Αλόντζο Βούρτσμπαχ έδειχνε κατάπληκτη. Τελικά το στέμμα της Μις Υφήλιος άλλαξε χέρια και ο Χάρβει ζήτησε ξανά και ξανά συγγνώμη. 

REUTERS/STEVE MARCUS

Η Μις Φιλιππίνες.

Τα καλλιστεία, τα οποία μεταδίδονταν απευθείας σε όλο τον πλανήτη, παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός στη Λατινική Αμερική και σε μεγάλο μέρος της Ασίας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή