Αγγλία: The show must go on...

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 19:02
UPD:19:07
REUTERS/Phil Noble
Η... ομαδάρα του Κλαούντιο Ρανιέρι πέρασε... τρένο και από το Μερσεϊσάιντ, αυτή την φορά από την έδρα της Έβερτον με 3-2 και ξέφυγε με 6 βαθμούς από την Άρσεναλ, που αντιμετωπίζει αύριο στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League τη Μάντσεστερ Σίτι.
A- A A+

The show must go on...Η απίστευτη Λέστερ πέρασε και από το Γκούντισον Παρκ, με 3-2, επί της Έβερτον και αύξησε τη διαφορά από την Άρσεναλ στο +6, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Το ερώτημα «που θα σταματήσει εφέτος η Λέστερ;» τείνει να εξελιχθεί σε «υπάρχει ομάδα στο Νησί που να μπορεί να ανακόψει την πορεία της Λέστερ;». Η... ομαδάρα του Κλαούντιο Ρανιέρι πέρασε... τρένο και από το Μερσεϊσάιντ, αυτή την φορά από την έδρα της Έβερτον με 3-2 και ξέφυγε με 6 βαθμούς από την Άρσεναλ, που αντιμετωπίζει αύριο στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η 17η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως «αγωνιστική των μεγάλων εκπλήξεων». Η πιο... ηχηρή έγινε στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η Νόριτς υποχρέωσε σε ήττα-σοκ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-2 και πλέον ο Λουίς Φαν Γκάαλ αναμένεται να πάρει τον ίδιο δρόμο με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Η... φυγή του Πορτογάλου, μάλιστα, αποδείχθηκε ευεργετική για τους «μπλε», που επέστρεψαν στις επιτυχίες επικρατώντας με 3-1 της Σάντερλαντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τρία στα τρία και για την εκπληκτική Μπόρνμουθ, η οποία μετά τις μεγάλες νίκες επί των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε και από την έδρα της Γουέστ Μπρομ (2-1), κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Γουέστ Μπρομ-Μπόρνμουθ            1-2 (79` Μακ Ολεϊ - 52` Σμιθ, 88` πεν. Ντάνιελς)
Στόουκ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας            1-2 (76` πεν. Κρκιτς - 45` πεν. Γουίκαμ, 89` Λι Γιονγκ)
Μάντσεστερ Γ.-Νόριτς                    1-2 (66` Μαρσιάλ - 39` Ζερόμ, 54` Τετέϊ)
Εβερτον-Λέστερ                             2-3 (32` Λουκάκου, 89` Μιραλάς - 28` πεν, 65` πεν. Μαχρέζ, 69` Οκαζάκι)
Τσέλσι-Σάντερλαντ                        3-1 (5` Ιβάνοβιτς, 13` Πέδρο, 50` πεν. Οσκαρ - 53` Μπορίνι)
Σαουθάμπτον-Τότεναμ                   0-2 (40` Κέιν, 43` Αλι)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις