Τσέλσι: Ανακοίνωσε Χίντινκ

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 16:51
UPD:17:13
REUTERS/Dylan Martinez

Ο Γκους Χίντινκ ανέλαβε τα ηνία των «μπλε» έως το τέλος της περιόδου με την προοπτική της επέκτασης του συμβολαίου του εφόσον τα αποτελέσματα είναι τέτοια που θα επιτρέψουν την περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.

A- A A+

Ο Ολλανδός, Γκους Χίντινκ, είναι ο διάδοχος του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι.

Ούτε δύο 24ωρα δεν πέρασαν από την απομάκρυνση του Πορτογάλου από τους Λονδρέζους και η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον έμπειρο, Γκους Χίντινκ, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των «μπλε» έως το τέλος της περιόδου με την προοπτική της επέκτασης του συμβολαίου του εφόσον τα αποτελέσματα είναι τέτοια που θα επιτρέψουν την περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.

Με προσωπική παρέμβαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς ο Ολλανδός προπονητής επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά από 6.5 χρόνια. Είχε αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι το 2009 και συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας. 

«Η Τσέλσι επιβεβαιώνει ότι ο Γκους Χίντινκ προσλαμβάνεται ως προπονητής της πρώτης ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο κ. Αμπράμοβιτς και το συμβούλιο πιστεύουν ότι θα πάρει το καλύτερο από το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει ο σύλλογος», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χίντινκ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο αλλά δεν είναι εκεί που θα έπρεπε αυτή τη στιγμή. Όμως, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα φέτος. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο σ’ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και ειδικά να ανανεώσω την πανέμορφη σχέση μου με τους φίλους της Τσέλσι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις