Ευ. Βενιζέλος: «Φθηνό επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης στην πλάτη των αναπήρων»

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2005 13:34
A- A A+

Για φτηνό πολιτικό και επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης στην πλάτη των αναπήρων κάνει λόγο σε δήλωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα που προέκυψε με τις αναπηρικές συντάξεις http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/26/1093219.htm .

«Οι συνεχείς αόριστες αναφορές σε αναπηρικές συντάξεις "μαϊμούδες" συνιστά προσβολή στην αξιοπρέπεια των πραγματικών αναπήρων και άρα είναι απολύτως εύλογη και δίκαιη η διαμαρτυρία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία», σημειώνει ο κ. Βενιζέλος και προσθέτει: «Από την άλλη μεριά, η ευρύτερη κοινή γνώμη κουνάει με απαρέσκεια το κεφάλι όταν βλέπει την πολιτεία να καταγγέλλει αντί να λύνει τα προβλήματα».

Ο κ. Βενιζέλος ζητεί να προωθηθεί άμεσα η Κάρτα Αναπηρίας -πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ, όπως επισημαίνει- και να εφαρμοστούν όλες οι διαδικασίες που θα προστατεύουν την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα του αναπήρου, αλλά και τη νομιμότητα και τη διαφάνεια.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή