«Βιομηχανία προσλήψεων» καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2005 20:01
A- A A+

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης επέκρινε δριμύτατα τους Υπουργούς Εσωτερικών http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/28/1094058.htm , Δημόσιας Τάξης και Επικρατείας http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/28/1094077.htm για όσα δήλωσαν σχετικά με τη διαδικασία προσλήψεων φρουρών στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο κ. Αθανασάκης δήλωσε ότι ο νόμος του 1998, με βάση τον οποίο, όπως λέει η κυβέρνηση, έγιναν οι προσλήψεις είχε τροποποιηθεί τον Ιανουάριο του 2005 με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκη και προβλέπει την προφορική εξέταση. Τα μόρια από την προφορική εξέταση είναι από 0 έως 20 μονάδες «ακριβώς για την ανατροπή του διαγωνισμού, εφόσον και ο διαγωνισμός έχει γίνει σωστά».

Ακόμη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις προσλήψεις που θα γίνουν στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης και επέκρινε τον Υπουργό κ. Π. Παναγιωτόπουλο ότι «δημοσίευσε την προκήρυξη την τελευταία στιγμή σε δυο εφημερίδες μόνο, συγκεκριμένης πολιτικής τοποθέτησης και συγκεκριμένης κυκλοφορίας, χωρίς να προσδιορίζει ειδικότητες όπως προβλεπόταν πριν, χωρίς να πάει από το ΑΣΕΠ, χωρίς να βάζει κριτήρια και μόρια και προχωρά με μια προκήρυξη που δημοσιεύθηκε την πρώτη ημέρα που έτρεχε το 8ήμερο που υπήρχε ως χρονικό περιθώριο για να κατατεθούν τα χαρτιά».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «βιομηχανία προσλήψεων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή