Δημοκρατική Συμπαράταξη: Η συγκυβέρνηση πιέζεται από τις εσωτερικές πολιτικές της αντιφάσεις

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 12:50
UPD:12:51
G4PHOTOS/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θέοδωρος Παπαθεοδώρου.

A- A A+

Για ιδεολογικό χάσμα μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων κάνει λόγο ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θέοδωρος Παπαθεοδώρου, με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για το σύμφωνο συμβίωσης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με παρέμβασή του, στην αρχή της διαδικασίας της συζήτησης επί των άρθρων του νομοσχεδίου, ο κ. Παπαθεοδώρου αμφισβήτησε την ύπαρξη συμφωνίας επί του ν/σ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, αφού ήταν προφανές ότι μετά τις δηλώσεις του Π. Καμένου, οι ΑΝΕΛ δεν στήριζαν το νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, μετά από την παραπάνω παρέμβαση «και δεδομένης της καταψήφισης του νομοσχεδίου από τους ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση» και «άμεσα ο υπουργός Δικαιοσύνης τροποποίησε τη φωτογραφική διάταξη για τις άδειες των κρατουμένων και δεσμεύτηκε για σειρά αλλαγών στο νομοσχέδιο μέχρι τη ψήφισή του από την Ολομέλεια».

«Φαίνεται ότι εκτός των μνημονιακών ψηφοφοριών, η συγκυβέρνηση πιέζεται από τις εσωτερικές πολιτικές της αντιφάσεις. Ας πρόσεχαν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή