Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασαν Ατρόμητος και Βέροια

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 19:25
UPD:19:30
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο του αγώνα Καλλιθέα - Ατρόμητος.

A- A A+

Ατρόμητος και Βέροια προστέθηκαν στις ομάδες που προκρίθηκαν στις 16 του Κυπέλλου Ελλάδας από τον 6ο όμιλο, μετά τις νίκες τους επί των Καλλιθέας και Λαμίας, αντίστοιχα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων επιβλήθηκε εκτός έδρας των «γαλάζιων» με 4-2 ύστερα από ένα... επικό παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα προηγήθηκαν 2-0 αλλά ισοφαρίστηκαν, ενώ από το 40ό λεπτό έπαιζαν με παίκτη λιγότερο!

Στο 19΄ ο Κούρος άνοιξε το σκορ και στο 39΄ ο Λε Ταλέκ διπλασίασε, αλλά στο 40΄ Κυβρακίδης υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να μειώσει σε 1-2 ο Αρναρέλλης στο 42΄.

Στο 51΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μασένα, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μπρίτο με προβολή «έγραψε» το 2-3 από θέση οφ σάιντ, ενώ στο 70΄ ο Ναπολεόνι διαμόρφωσε το τελικό σκορ από τα 11 μέτρα, στο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Μάνταλος για χέρι του Μουχτάρη.

Η «βασίλισσα του βορρά», από την πλευρά της, επικράτησε 1-0 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας σκοράροντας μόλις στο 6ο λεπτό το νικητήριο γκολ με τον Μαγέφσκι.

Η τελική βαθμολογία (σε 3 αγώνες):

  1. Ατρόμητος 7
  2. Βέροια 7 
  3. Καλλιθέα 3
  4. Λαμία 0

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις