Φήμες περί iPhone 6c με οθόνη 4 ιντσών και νέου Apple Watch

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 12:45
UPD:12:46
REUTERS/BECK DIEFENBACH

Στη φωτογραφία το iPhone 6S και το Apple Watch.

A- A A+

Ένα νέο event μέσα στον Μάρτιο, με σκοπό την παρουσίαση του Apple Watch νέας γενιάς, σχεδιάζει η Apple, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του 9to5Mac που επικαλείται πηγές που «έχουν γνώση επί των σχεδίων». Η επόμενη έκδοση του ρολογιού θα αρχίσει να διατίθεται τον Απρίλιο, σχεδόν έναν χρόνο μετά την έναρξη των πωλήσεων του πρώτου μοντέλου.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα νέο «iPhone 6c, με οθόνη 4 ιντσών, το οποίο επίσης- σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές- ενδεχομένως να παρουσιαστεί στο εν λόγω event.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Apple άρχισε την ανάπτυξη τεχνολογιών για μελλοντικά μοντέλα Apple Watch πριν αρχίσει η διάθεση της πρώτης γενιάς, με την εταιρεία να δουλεύει πάνω σε νέα κάμερα, ασύρματο και τεχνολογίες παρακολούθησης ύπνου και υγείας για τη wearable συσκευή, αλλά είναι ακόμα ασαφές ποια από αυτά τα χαρακτηριστικά θα εμφανιστούν στο μοντέλο που προορίζεται να εμφανιστεί τον Μάρτιο. Η εταιρεία αναβάθμισε τελευταία φορά τη συσκευή τον Σεπτέμβριο, με νέα χρώματα, λουριά και χαρακτηριστικά λογισμικού.

Όσον αφορά στο iPhone 6c, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα επέτρεπε στην Apple να συνεχίσει τη χρήση μικρότερων, 4 ιντσών οθονών, οι οποίες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με το iPhone 5 το 2012 και συνεχίζουν να συναντώνται στο iPhone 5s και το iPod touch έκτης γενεάς. Κάποιοι χρήστες έχουν πει ότι προτιμούν το συγκεκριμένο μέγεθος από αυτά των 4,7 και 5,5 ιντσών, καθώς κάνει ευκολότερη τη χρήση με το ένα χέρι. Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, εκτιμάται πως θα βρίσκονται μεταξύ του iPhone 5s και του iPhone 6s, με φημολογίες ότι το τηλέφωνο ίσως να διατηρεί κάποια προηγούμενα χαρακτηριστικά κάμερας.

Προτεινόμενα για εσάς