«Στοπ» του Λεβαδειακού (0-0) σε ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 21:22
UPD:21:37
INTIME SPORTS/VILLA

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ προερχόταν από την πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη επί της Ντόρτμουντ στη Γερμανία, όμως ο Λεβαδειακός όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά υποχρέωσε τον «Δικέφαλο» σε «λευκή ισοπαλία», στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα μαρτυρά στη συγκεκριμένη περίπτωση και την ποιότητα του αγώνα, που ήταν «ασορτί». Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ προερχόταν από τρεις σερί νίκες αλλά οι «πράσινοι» της Βοιωτίας την υποχρέωσαν στη δεύτερη ισοπαλία με 0-0 στις μεταξύ τους εντός έδρας αναμετρήσεις.

Έτσι, ο μεν ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη δεύτερη θέση, αλλά και οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, οι οποίοι προέρχονταν από δύο νίκες στη Λίγκα, απώλεσαν την ευκαιρία να φτάσουν τον έκτο στην κατάταξη Αστέρα Τρίπολης.

Κακό το παιχνίδι, λίγες και οι καλές φάσεις, με τον Ροντρίγκες στο 12΄ να υποχρεώνει τον Τσιντώτα στην πρώτη απόκρουση της συνάντησης και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στο 30΄ ζητώντας πέναλτι για χέρι του Μαλεζά σε γύρισμα του Ντομοβτσίσκι, ενώ στο 36΄ το σουτ του Μάντζιου εξουδετέρωσε ο Όλσεν.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν την κορυφαία ευκαιρία τους στο 48ο λεπτό, όταν από σέντρα ακριβείας του Μυστακίδη ο αμαρκάριστος Αθανασιάδης εντελώς αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα.

Έκτοτε όμως δεν συνέβη τίποτα το άξιο λόγου έως το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπερμπάτοφ «σκαρφάλωσε» στην πλάτη του Τριποτσέρη για να πάρει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή Αρετόπουλο να ακυρώνει, σωστά, το γκολ του Βούλγαρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις