Αδ. Γεωργιάδης: Η Ν.Δ. έχει ανάγκη ριζικών αλλαγών

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 21:42
UPD:21:45
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους τρεις συνυποψηφίους του να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η Ν.Δ. έχει ανάγκη ριζικών αλλαγών, υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κομοτηνή.

Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα, σημειώνοντας ότι η παράταση της διαδικασίας «κούρασε» και «έφερε απογοήτευση».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους τρεις συνυποψηφίους του να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους.

«Η γενική εικόνα που ακούω παντού είναι ότι η Ν.Δ. δεν κάνει ακόμη σκληρή αντιπολίτευση. Δεν θα το χρεώσω στην απερχόμενη ηγεσία, μπορεί να ήταν και εξαιτίας της εσωκομματικής διαδικασίας» συνέχισε και ξεκαθάρισε ότι «σε κάθε περίπτωση η ΝΔ πρέπει να ανασυνταχθεί και να αντιμετωπίσουμε τον κ. Τσίπρα όσο γίνεται πιο γρήγορα». Όσο μένει ο κ. Τσίπρας στην εξουσία τόσο παθαίνει ζημιά η Ελλάδα, πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τέλος, τις εκτιμήσεις του για το αποτέλεσμα της κάλπης, υποστήριξε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή. «Ασφαλώς, θεωρητικά ο κ. Μεϊμαράκης έχει ένα προβάδισμα, με την έννοια ότι είναι ο πιο παλιός στο κόμμα και ο πιο αναγνωρίσιμος εσωκομματικά, αλλά από εκεί και πέρα είναι μια ανοιχτή στην κοινωνία διαδικασία» συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή