Football League: Πρωτοφανείς ύβρεις από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 17:51
UPD:17:55
INTIME SPORTS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ

Αιτία για το ξέσπασμα του παράγοντα υπήρξε το γεγονός ότι λόγω των πολλών προσφυγών, το αχαϊκό συγκρότημα έπαιξε χθες στην έδρα του Εργοτέλη με ουσιαστικά μισή ομάδα, χάνοντας 1-3 (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Υβριστικούς χαρακτηρισμούς με πρωτοφανείς ύβρεις κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας που κατάθεσαν προσφυγές απηύθυνε με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Ποτής Τσιριμπής.

Αιτία για το ξέσπασμα του παράγοντα υπήρξε το γεγονός ότι λόγω των πολλών προσφυγών, το αχαϊκό συγκρότημα έπαιξε χθες στην έδρα του Εργοτέλη με ουσιαστικά μισή ομάδα, χάνοντας 1-3.

«Όσο είμαι δεν θα επιτρέψω ούτε οβεράκια, ούτε ανατροπές. Οι παίκτες που έφυγαν να πουν τι τους χρωστάμε. Ποδοσφαιριστής έχει πάρει 9.5 χιλιάρικα και πάτησε στα 300 ευρώ που του χρωστάμε για να κάνει προσφυγή [...] Πήγαμε να χτίσουμε κάτι πάνω σε αληταράδες» ήταν -μεταξύ άλλων- οι σοβαροί υπαινιγμοί του Τσιριμπή.

«Και ο Εργοτέλης έχει οικονομικά προβλήματα. Είδα όμως όλους τους παίκτες εδώ. Εμάς κάποια ρεμάλια πήραν τις τσάντες κι έφυγαν. Με τα Χανιά ζήτησα να με καλέσει εισαγγελέας και έκανα καταγγελίες. Κανείς δεν με κάλεσε. Περιμένω ακόμα να με καλέσει. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να έρθει να ελέγξει τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ. Θα κοιτάξουμε να φέρουμε στην ομάδα παιδιά καθαρά που θα παίζουν για τη φανέλα» κατέληξε η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις