Ανοικτά τα καταστήματα από τις 11 έως τις 6

Πρώτη από τις τρεις Κυριακές
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 10:02
UPD:12:41
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
A- A A+

Ανοικτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Είναι η πρώτη από τις συνολικά τρεις Κυριακές που θα λειτουργήσουν τα καταστήματα έως το τέλος του έτους.

Στο μεταξύ, απεργία έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Η ομοσπονδία έχει καλέσει σε συγκέντρωση τους εργαζόμενους στην αρχή της οδού Ερμού,στο Σύνταγμα, στις 11 το πρωί.

Οι εμποροϋπάλληλοι διαμαρτύρονται διότι όπως υποστηρίζουν, το νομοθετικό πλαίσιο για λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές θα εξοντώσει τους μικρομεσαίους που δεν μπορούν να αντέξουν σε αυτό τον ανταγωνισμό, αλλά και τους εμποροϋπαλλήλους.

Ανοικτά και στη Θεσσαλονίκη

Ανοιχτά θα είναι τόσο σήμερα, όσο και τις άλλες δύο Κυριακές που μεσολαβούν μέχρι το τέλος του έτους, τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, καθώς τέθηκε σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας τους, για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ το ίδιο θα ισχύσει για τις Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου (11.00-18.00).

Στις 9 το βράδυ θα κλείνουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη από την ερχόμενη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους, με εξαίρεση τα Σαββατοκύριακα και τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, που το ωράριο θα είναι διαφορετικό. Κλειστά θα παραμείνουν ανήμερα των Χριστουγέννων και την επόμενη μέρα, την Πρωτοχρονιά και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου (σε αντικατάσταση της Κυριακής 27/12).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή