Αγγλία: «Καθάρισε» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Μπόρνμουθ (2-1)

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 22:00
UPD:22:03
REUTERS/Toby Melville
A- A A+

Με «κεκτημένη ταχύτητα» από το «διπλό» επί της Τσέλσι, η Μπόρνμουθ νίκησε και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή την φορά εντός έδρας, με 2-1, στο τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού «κυρίως μενού» της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Η... κατηφόρα των «μπέμπηδων» δεν έχει σταματημό. Μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη συνέχεια του Champions League, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ήρθε ένα ακόμη «ηχηρό χαστούκι», αυτή την φορά στο πρωτάθλημα από την ομάδα του Χόου, να τους απομακρύνει 3 βαθμούς από την κορυφή και να κινδυνεύουν να μείνουν ακόμη πιο πίσω, μιας και οι Λέστερ, Άρσεναλ παίζουν αύριο.

Με το απευθείας κόρνερ του Στάνισλας στο 2΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά η «απάντηση» των «κόκκινων διάβολων» ήταν γρήγορη και στο 24΄ ισοφάρισαν με τον Φελαϊνί. Στο 54΄, όμως, ο Κινγκ έδωσε νέο προβάδισμα στη Μπόρνμουθ, το οποίο διατήρησε έως το σφύριγμα της λήξης και δικαιολογημένα πανηγύρισαν έξαλλα οι γηπεδούχοι, ενώ από την άλλη ο Λουίς Φαν Γκάαλ αποχωρούσε με σκυμμένο το κεφάλι και με τα σενάρια απομάκρυνσής του από τον πάγκο να γίνονται ολοένα εντονότερα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις