Ρεάλ Μαδρίτης: Ελπίζει μόνο στην έφεση

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 19:41
UPD:19:44
REUTERS/MIGUEL VIDAL

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Στο… κενό έπεσε η προσπάθεια των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης να πάρουν προσωρινή αναστολή μετά την αποβολή της ομάδας από το Κύπελλο, για αντικανονική συμμετοχή του Ντένις Τσερίσεφ.

Οι «μερένγκες» απευθύνθηκαν σε ισπανικό δικαστήριο για τη μετατροπή της ποινής που της επιβλήθηκε σε προσωρινό αποκλεισμό από το Copa del Rey, ωστόσο, δεν πέτυχαν απολύτως τίποτα και στο μόνο που ελπίζουν, πλέον, είναι στην εκδίκαση της έφεσης που θα ακολουθήσει.

Η κάτοχος 19 τίτλων στο Copa del Rey αποκλείστηκε από την εφετινή διοργάνωση, λόγω της χρησιμοποίησης του τιμωρημένου, Ντένις Τσερίσεφ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» της διοργάνωσης με την Κάντιθ. Ο Ρώσος άνοιξε το σκορ στο νικηφόρο 3-1, ωστόσο, «κουβαλούσε» ποινή μίας αγωνιστικής αποκλεισμού από την περίοδο του δανεισμού του στη Βιγιαρεάλ κι ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να παίξει.

Ο ισχυρισμός των Μαδριλένων ότι δεν είχαν ενημερωθεί γι΄ αυτό δεν έπεισε την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, που απέκλεισε τους «μερένγκες» από τη συνέχεια του θεσμού.

Παρά την εξέλιξη αυτή οι άνθρωποι της Ρεάλ εξακολουθούν να πωλούν τα εισιτήρια του επαναληπτικού της ερχόμενης Τετάρτης!

Το ισπανικό διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο (TAD) απεφάνθη ότι δεν συνέτρεχε λόγος να μεταβάλλει την απόφαση της RFEF που απέκλεισε τη Ρεάλ, ωστόσο, καλείται να εκδώσει απόφαση για την έφεση που έχουν καταθέσει οι «μερένγκες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις