Φιλανθρωπικό μπαζάρ κρασιού στις 19 και 20/12

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 16:34
UPD:16:37
A- A A+

Φιλανθρωπικό μπαζάρ κρασιού με θέμα «A Sip for a Cause», πραγματοποιεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το botilia.gr για την ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «η Μητέρα».

Συνολικά 15 από τους καλύτερους μικρούς οινοπαραγωγούς περιμένουν τους καταναλωτές σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στον πρώτο όροφο του Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57 στο κέντρο της Αθήνας.

Όσοι επισκεφθούν το μπαζάρ θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και, με τη βοήθεια των sommeliers του botilia.gr, να επιλέξουν και να κάνουν τις αγορές τους για τα γιορτινό τραπέζι αλλά και τα δώρα τους.

Επίσης, οι επισκέπτες θα γίνουν οι πρώτοι που θα γνωρίσουν το mySommelier, την καινοτόμο υπηρεσία του botilia.gr η οποία γίνεται ο προσωπικός sommelier και δημιουργώντας το γευστικό προφίλ του καθενός, επιλέγει τα καταλληλότερα κρασιά.

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ κρασιού «A Sip for a Cause» του botilia.gr έχει στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «η Μητέρα» που αποτελεί ένα από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα και φέτος κλείνει 60 χρόνια προσφοράς στο παιδί και την οικογένεια.

Πληροφορίες:

Σάββατο 19/12 και Κυριακή 20/12

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 20:00

Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα

www.botilia.gr.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή