«Στερούνται βάσης οι καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ για τις προσλήψεις»

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2005 14:14
A- A A+

Στερούνται βάσης οι καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ για προσλήψεις στο δημόσιο που φέρεται ότι προώθησαν άνθρωποι του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για διορισμούς που φέρεται να έκανε ο γενικός γραμματέας εκπαίδευσης ανηλίκων Κώστας Τσαμαδιάς, (κουνιάδος του κ. Κώστα Σταϊκούρα, διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού), ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε ότι υπάρχει σχετική ανακοίνωση του κ. Τσαμαδιά, σημειώνοντας ότι το θέμα αφορά προσλήψεις με συμβάσεις έργου εκπαιδευτικών που απασχολούνται σε σχολεία δεύτερης ευκαιρίας.

Αφού ανέφερε στοιχεία ανά νομό από τον κατάλογο των προσλήψεων που έχουν γίνει, ο κ. Ρουσόπουλος επεσήμανε ότι τα πρόσωπα που προσλαμβάνονται κατ' αναλογία προέρχονται από τους νομούς στους οποίους βρίσκονται τα σχολεία.

Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση ανησυχεί για τις πολλές υποθέσεις και καταγγελίες που απασχολούν το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα , ο κ. Ρουσόπουλος είπε ότι κάθε καταγγελία πρέπει να ερευνάται προσεκτικά, ότι ο κ. Τσαμαδιάς έχει δώσει απαντήσεις, ενώ γενικότερα επισήμανε πως γίνεται μια προσπάθεια από το ΠΑΣΟΚ να θολώσει την εικόνα της κυβέρνησης.

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε για το θέμα των προσλήψεων ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης, ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε ότι το θέμα των συνεντεύξεων έχει καλυφθεί, και ότι οι θέσεις της κυβέρνησης για το θέμα είναι γνωστές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή