Madonna: Για την ειρήνη τραγούδησε στο Παρίσι η βασίλισσα της ποπ

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 16:10
UPD:16:34
A- A A+

Λίγα 24ωρα μετά τη συγκλονιστική συναυλία των U2 στο AccorHotels Arena, η διάσημη Αμερικανίδα ποπ σταρ Madonna βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για να δώσει συναυλία, στο πλαίσιο της περιοδείας «Rebel Heart».

«Δεν θα ενδώσουμε στον φόβο» ήταν το μήνυμα κατά της τρομοκρατίας που έστειλε η βασίλισσα της ποπ, η οποία ανέφερε: «η καρδιά του Παρισιού και της Γαλλίας χτυπούν στην καρδιά κάθε πόλης. Είμαστε μια μόνο καρδιά, η οποία μπορεί να χτυπάει συγχρονισμένα. Η δύναμη της αγάπης είναι πιο δυνατή από την αγάπη για δύναμη.

Ήμουν 20 χρονών όταν είχα έρθει στο Παρίσι και εδώ αποφάσισα να ασχοληθώ με τη μουσική. Παρίσι, σε ευχαριστώ που φύτεψες αυτόν τον σπόρο στην καρδιά μου».  Αυτά είπε η 57χρονη σταρ, η οποία λίγο πριν το φινάλε, τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία, έψαλε τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας, μαζί με το κοινό που είχε σηκωθεί όρθιο.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την Madonna, έχοντας δίπλα της τον 10χρονο γιο της, David, να τραγουδάει  το «Like a prayer», το «Ghosttown» και το «Imagine» του John Lenon.

Μετά το τέλος της συναυλίας της στο AccorHotels Arena, η Madonna επισκέφθηκε την πλατεία Δημοκρατίας (Place de la Republique) και απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου, ενώ έδωσε μια μικρή συναυλία - έκπληξη μπροστά σε μερικές δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονταν στην πλατεία.

naftemporiki.gr

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς