Μ. Γιαννάκου: Πόλεμος που θα χάσουμε η παραβίαση της συμφωνίας με τους δανειστές

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 10:41
UPD:10:42
INTIME NEWS/ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου.

A- A A+

«Κανείς στην Ευρώπη δεν πρόκειται να δεχτεί την εξαίρεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το πρόγραμμα και η παραβίαση από την ελληνική κυβέρνηση της συμφωνίας που υπέγραψε με τους εταίρους και δανειστές συνιστά πόλεμο και τον πόλεμο αυτόν θα τον χάσουμε» τόνισε η πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM», εξέφρασε παράλληλα την εκτίμηση ότι θα χρειαστεί πολύς καιρός για να ξαναβγεί η Ελλάδα στις αγορές: «Θα περάσει πολύς καιρός. Διότι οι υποχρεώσεις μας, είναι μεγάλες, αλλά και γιατί δεν έχουμε οικονομική ανάπτυξη. Καθώς εξαιτίας της κακοδαιμονίας και των αντιλήψεων που υπήρχαν, αυτά, που άλλες χώρες εφάρμοσαν εδώ και τριάντα χρόνια (αποκρατικοποιήσεις, αναπτυξιακά μέτρα) εμείς καθόμαστε ακόμη και τα συζητάμε».

Για την εκλογή προέδρου της Ν.Δ., η κ. Γιαννάκου επισήμανε ότι δεν αρκεί μόνο η εκλογή νέου προέδρου του κόμματος για να πάνε καλά τα πράγματα. «Χρειάζονται μεγάλες προσπάθειες και ομάδα συνεργατών, καθώς οι ιστορίες που ζήσαμε στο παρελθόν, με τον αρχηγό και δύο τρεις φίλους του γύρω από αυτόν δεν στέκουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή