ΑΝΕΛ: Σε διαρκή ομηρία από τον προκάτοχό της η κ. Γεννηματά

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 11:22
UPD:11:23
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

H εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

A- A A+

Στις αιχμές της Φώφης Γεννηματά κατά της συγκυβέρνησης απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σημειώνοντας πως η «εμμονικά εχθρική στάση» της προέδρου του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους ΑΝΕΛ «δείχνει ότι δεν αποδέχεται τη νωπή ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Σχολιάζοντας συγκεκριμένα την αναφορά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι «οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές τρίβουν τα μάτια τους βλέποντας την "αριστερά" να αγκαλιάζει την ακροδεξιά», η κ. Χρυσοβελώνη αντέτεινε: «Η κ. Γεννηματά είτε κάνει πως δεν θυμάται, είτε ενδεχομένως αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μνήμη της. Της θυμίζουμε, λοιπόν, ότι το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε με την ακροδεξιά, το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που αγκάλιασε και συγχρωτίστηκε με αυθεντικούς ακροδεξιούς και η ίδια τους χειροκροτούσε με μεγάλο ενθουσιασμό».

«Η κ. Γεννηματά έχει όμως τη συμπόνια μας, γιατί βρίσκεται σε διαρκή ομηρία από τον προκάτοχό της, τον κ. Βενιζέλο, από τη σκιά του οποίου δεν μπορεί να ξεφύγει. Αυτό εξηγεί και την αφωνία της για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας», πρόσθεσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή