Μπάσκετ: Με τα Τρίκαλα για το «8 στα 8» ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 09:43
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

 Φωτογραφία αρχείου. 

A- A A+

Με το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται απόψε (18:00) η 9η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών.

Μια συνάντηση στην οποία οι «πράσινοι», που προέρχονται από θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα, όπως άλλωστε και στις τέσσερις προηγούμενες που συνάντησαν τους Θεσσαλούς κατά το παρελθόν και μέτρησαν ισάριθμες νίκες.

Οι «πράσινοι» παραμένουν μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία φέτος, ενώ έχουν κι έναν αγώνα λιγότερο καθώς η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είχε αναβληθεί.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αντίθετα είδε τον Παππά να επιστρέφει μετά από πολύμηνο τραυματισμό και τον Μποχωρίδη να ετοιμάζεται επίσης για το come back.

Από την πλευρά τους, τα Τρίκαλα του Κώστα Φλεβαράκη διανύουν ως τώρα μια μέτρια χρονιά, καθώς με απολογισμό τρεις νίκες και πέντε ήττες ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι από εκείνα στα οποία η τεχνική ηγεσία έχει την υποσημείωση «ζωής ή θανάτου», οπότε οι Θεσσαλοί θα παίξουν χωρίς άγχος και, πρωτίστως, για να ευχαριστηθούν τον αγώνα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις