Super League: «Άλωσε» τα Πηγάδια ο Πλατανιάς, 2-0, τη Ξάνθη

Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015 19:07
UPD:19:17
ACTION IMAGES /LASKARIS TSOUTSAS
A- A A+

Ο εκπληκτικός Πλατανιάς νίκησε με 2-0 τη Ξάνθη στα Πηγάδια, στο δεύτερο χρονικά ματς της 13ηε αγωνιστικής της Super League.

,Τρία 24ωρα μετά τον αποκλεισμό της από τον θεσμό του Κυπέλλου, η περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Ξάνθη, συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις της. Η... κατσάδα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Χρήστου Πανόπουλου, μετά την ήττα από τη Λάρισα δεν ήταν αρκετή, καθώς η ακριτική ομάδα όχι μόνο δε... συνήλθε, αλλά ηττήθηκε και πάλι, αυτή την φορά στην έδρα της από τον Πλατανιά με 0-2.

Τεράστια η νίκη για το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου, που ήρθε με τα γκολ των Μιλούνοβιτς στο πρώτο μέρος (28΄) και του Ανγκούλο στο 60΄. Οι Κρήτες συμπλήρωσαν πέντε ματς (το ένα στο Κύπελλο) με 3 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-2). Χάρις στο νέο «τρίποντο» που απέσπασαν στην έδρα της Ξάνθης ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας (18β.), ενώ η ακριτική ομάδα έμεινε στους 15.

Είναι πολύ πιθανό η ήττα από τον Πλατανιά να επιφέρει σημαντικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ξάνθης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αισθάνεται, πλέον, καθόλου άνετα στην θέση του προπονητή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις