Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ άουτ με Γουέστ Χαμ και Βόλφσμπουργκ ο Ρούνεϊ

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 15:25
UPD:15:32
REUTERS/Carl Recine
A- A A+

Χωρίς τον ηγέτη και αρχηγό της, Γουέιν Ρούνεϊ, θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στις Γουέστ Χαμ και Βόλφσμπουργκ.

Ο 30χρονος στράικερ δεν κατάφερε να βγάλει ολόκληρη την αναμέτρηση με τη Λέστερ την περασμένη εβδομάδα και θα χρειαστεί να περιμένει για την 500ή εμφάνισή του με την φανέλα των «μπέμπηδων». Ο τραυματισμός του Ρούνεϊ δεν ήταν επιπόλαιος, όπως, τουλάχιστον, αποκάλυψε ο Λουίς Φαν Γκάαλ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τα «σφυριά» στο «Ολντ Τράφορντ». 

Το πιο δυσάρεστο για τους «κόκκινους διάβολους» είναι ότι ο παίκτης δεν θα προλάβει ούτε το εκτός έδρας ματς με τη Βόλφσμπουργκ για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (8/12), όπου η Γιουνάιτεντ θέλει πάση θυσία τη νίκη για να σιγουρέψει την υπόθεση πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

«Τα πράγματα ήταν χειρότερα από τις πρώτες εκτιμήσεις» ανέφερε στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολλανδός προπονητής και πρόσθεσε: «Πρέπει να προπονηθεί μόνος του για να δυναμώσει ο αστράγαλος. Η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά».

Ο Φαν Γκάαλ επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Μάρκος Ρόχο έβγαλε τον ώμο του στη διάρκεια της προπόνησης: «Η ερώτηση για το εάν θα χειρουργηθεί πρέπει να γίνει στο γιατρό και στον Μάρκος.» Επίσης, απόντες θα είναι και οι Φιλ Τζόουνς, Αντερ Ερέρα στην αναμέτρηση με την 9η της Premier League, Γουέστ Χαμ, ενώ ο Λίνγκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τη Λέστερ (1-1).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις