Λαμπερά Χριστούγεννα στο Hilton Αθηνών

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 00:05
UPD:00:26

Το Hilton καλεί το κοινό να καλωσορίσει το νέο έτος ανανεωμένο και λαμπερό με τα εορταστικά πακέτα και τις προσφορές του Hiltonia Spa!

A- A A+

Μια απόδραση στην καρδιά της Αθήνας, για να απολαύσει κανείς στιγμές ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα του πρόσωπα, υπόσχεται για τα φετινά Χριστούγεννα το Hilton Αθηνών.

Το ιστορικό ξενοδοχείο μάς βάζει στο πνεύμα των εορτών από τις 16 Δεκεμβρίου με παραδοσιακά κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, Glühwein, μπισκότα και bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο στολισμένο του lobby.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, το εστιατόριο Βυζαντινό προσφέρει έναν εορταστικό μπουφέ υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το επίσημο μενού του Βυζαντινού διαθέτει μοναδικής έμπνευσης πιάτα, και πάλι με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Την Ημέρα των Χριστουγέννων, το Βυζαντινό ετοιμάζει μια γιορτή για όλη την οικογένεια με εντυπωσιακό μπουφέ, ζωντανή μουσική, ανιματέρ και χριστουγεννιάτικες κατασκευές Origami για τα παιδιά από τη μοναδική instructor της τέχνης του Origami στην Ελλάδα, Μυρτώ Δημητρίου.

Για εκείνους που επιθυμούς κάτι πιο… glamorous, το Hilton προτείνει το φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, όπου την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα μπορεί κανείς να απολαύσει gourmet δημιουργίες από τον executive chef Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα.

Την πρώτη νύχτα του χρόνου, μετά το δείπνο, θα έχει κανείς τη δυνατότητα να χορέψει μέχρι το πρωί με τις μουσικές επιλογές του DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου, ενώ το ξημέρωμα του 2016 θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει περίφημο πρωτοχρονιάτικο πρωινό.

Το Hilton καλεί το κοινό να καλωσορίσει το νέο έτος ανανεωμένο και λαμπερό με τα εορταστικά πακέτα και τις προσφορές του Hiltonia Spa!. Προτείνει το Couple’s package που περιλαμβάνει αρωματικό μπάνιο και μασάζ Ayurveda για δύο. Για εκείνους που προτιμούν τα πρωτότυπα δώρα - εμπειρίες προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με την αγορά δύο δωροεπιταγών λαμβάνουν ακόμα μία εντελώς δωρεάν.

Μάθετε περισσότερα στο www.hiltonathens.gr ή τηλεφωνήστε

  • για τα εορταστικά μενού: 2107281351
  • για τα πακέτα του Hiltonia Spa: 2107281801
  • για την εορταστική προσφορά διαμονής (από €169 με πρωινό): 2107281100

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή