Ποτάμι: Κουτοπονηριά και αφερεγγυότητα από τον Β. Αποστόλου

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 07:34
UPD:07:34
FOSPHOTOS /PANAYIOTIS TZAMAROS
A- A A+
 
 
«Ψέμα, κουτοπονηριά και αφερεγγυότητα» καταλογίζει το Ποτάμι στην κυβέρνηση και στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, με αφορμή τη διαβεβαίωση του Β. Αποστόλου στη Βουλή ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε ανάκτηση από τους αγρότες των ενισχύσεων που δόθηκαν επί υπουργίας Χατζηγάκη το 2008 και 2009, παρά την τροπολογία που κατατέθηκε.
 
«Παραμένει ακόμη υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Αποστόλου; Αυτός που χτες κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή λέγοντας ότι τις επιστροφές αγροτικών επιδοτήσεων τις νομοθετούμε διότι έχουμε καταδικαστεί και θα πληρώνουμε υπέρογκα πρόστιμα. Αλλά να μην ανησυχεί η Βουλή διότι -είπε- η κυβέρνηση στην πράξη δεν θα τις εισπράξει. Και ο ίδιος δε θα βάλει την υπογραφή του σε επιστροφές», σχολιάζει το Ποτάμι.
 
Σημειώνει μάλιστα ότι ο κ. Αποστόλου «είχε το θράσος να ζητήσει από το Κοινοβούλιο τη συνενοχή σε αυτή την απατεωνιά, λες και οι εταίροι μας στην Ευρώπη δεν "μεταφράζουν" τα φτηνά κόλπα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».
 
«Η καταρρακωμένη αξιοπιστία της χώρας δεν αντέχει άλλα φτηνά κόλπα», καταλήγει το Ποτάμι, προσθέτοντας ότι η πρόσκληση για της κυβέρνησης για συναίνεση «δεν είναι παρά πρόσκληση σε συνενοχή».
 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή