Ford Vignale – Πολυτέλεια επι τροχών!

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 10:35
UPD:10/12/2015 16:42
A- A A+

Η νέα σειρά Ford Vignale αποτελεί ένα διαχρονικό συνδυασμό, που, ορίζει τη σύγχρονη πολυτέλεια: υλικά ανώτερης ποιότητας, δεμένα αρμονικά μεταξύ τους, σε μια υψηλού επιπέδου κατασκευή.  Ξεκινώντας από το νέο και επιβλητικό Mondeo Vignale, η σειρά ενσαρκώνει με ιδανικό τρόπο τη φιλοσοφία της Ford στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων, δημιουργώντας μια εμπειρία κορυφαίας ποιότητας, από κάθε άποψη.

Αν πιστεύετε και εσείς ότι το δίπτυχο διαχρονική ποιότητα-υπηρεσίες εξοικονόμησης χρόνου, που, προτείνει η σειρά Ford Vignale είναι η ιδανική προσέγγιση για τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας ως σύγχρονου οδηγού, επισκεφτείτε το Σαλόνι Vignale που βρίσκεται εντός του πρότυπου εκθεσιακό χώρου FordStore που λειτουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 574. Ο προσωπικός σας Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Vignale θα σας παρουσιάσει αναλυτικά το 1ο διαθέσιμο αυτοκίνητο της σειράς: το νέο Ford Mondeo Vignale, καθώς και τις πολυάριθμες αποκλειστικές υπηρεσίες, που, συνοδεύουν τη νέα σειρά των πολυτελών αυτοκινήτων της Ford:

- Πολυτέλεια στο εσωτερικό

Τα χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα του Ford Mondeo Vignale διαθέτουν κομψό καπιτονέ φινίρισμα σε σχήμα ρόμβου. Η εξαγωνική ραφή στην ίδια απόχρωση χρησιμοποιείται, επίσης, στα δερμάτινα μπράτσα των καθισμάτων, που, διαθέτουν εξαιρετικά απαλή υφή. Η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από διάφορα κομμάτια επίπλωσης, όπως, πολυτελείς καναπέδες, με μοντέρνες γραμμές.

- Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά

Στον κόσμο του Ford Vignale, κάθε λεπτομέρεια αποκτά ξεχωριστή σημασία. Η ακρίβεια και η προσοχή στα σημεία χαρακτηρίζουν τόσο το εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό του πολυτελούς Mondeo Vignale. Τα στοιχεία από χρώμιο δίνουν μια ιδιαίτερη λάμψη, που, δεν περνά απαρατήρητη. Η πλήρως ανανεωμένη πρόσοψη του Ford Mondeo Vignale περιλαμβάνει εντυπωσιακή χρωμιωμένη μάσκα, ενώ, ανάλογη  έμφαση στις λεπτομέρειες αναδεικνύεται στον ειδικά σχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, με διακοσμητικά στοιχεία και προβολείς ομίχλης τεχνολογίας LED. Χρώμιο βρίσκουμε και στα χερούλια κάθε πόρτας, όπως και στους πλαϊνούς καθρέφτες. Τέλος, οι ζάντες ελαφρού κράματος 18 ή 19 ιντσών συμπληρώνουν, ιδανικά, ως «τελική πινελιά», το σύνολο.

- Τεχνολογική υπεροχή

Το Ford Mondeo Vignale είναι εφοδιασμένο με την  τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να σας παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια. Πέρα από την είσοδο στο αυτοκίνητο και την εκκίνηση χωρίς κλειδί, το σύστημα Ford SYNC 2, με φωνητικό έλεγχο και οθόνη αφής 8΄΄, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις, να διαβάζετε μηνύματα κειμένου και να πλοηγείστε, μόνο, μιλώντας του. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε απλώς "Πεινάω" και το σύστημα πλοήγησης θα εμφανίσει τα πλησιέστερα εστιατόρια, σαν να είναι ο προσωπικός σας οδηγός! Το προηγμένο σύστημα ενεργούς εξάλειψης θορύβου (Active Noise Cancellation) και τα διπλά κρύσταλλα εξασφαλίζουν, πάντα, απόλυτη ησυχία στο εσωτερικό της καμπίνας. Εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε όλα αυτά, από το εξαιρετικά άνετο θερμαινόμενο κάθισμά σας, το οποίο ρυθμίζεται με 10 διαφορετικούς τρόπους και περιλαμβάνει λειτουργίες απομνημόνευσης των ρυθμίσεων.

- Εξατομικευμένη και Άμεση Εξυπηρέτηση

Δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτου: Σε όλη τη διάρκεια κτήσης του αυτοκινήτου σας μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν πλύσιμο, για να εξοικονομείτε χρόνο, απολαμβάνοντας, συνεχώς, το πανέμορφο Ford Vignale σας καθαρό και αστραφτερό, όπως ακριβώς του αξίζει.

Παραλαβή και παράδοση: Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή του, ολοκληρώνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες, ώστε να βρίσκεται πάντα σε τέλεια κατάσταση και σας το επιστρέφουμε. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Απλώς, να χαρείτε, ανεμπόδιστα, την οδηγική εμπειρία του πολυτελούς Ford Mondeo Vignale.

Premium Valet: Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου σας μπορεί να συνδυαστεί με την εξειδικευμένη υπηρεσία καλλωπισμού Premium Valet. Πιο συγκεκριμένα, παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητό σας, το καθαρίζουμε, το περιποιούμαστε μέχρι και το τελευταίο εκατοστό, και, το επιστρέφουμε στο σπίτι ή στο γραφείο σας σαν να ήταν η 1η φορά που το παραλάβατε.

Vignale OneCall: Με μια απλή κλήση, σε ένα μοναδικό αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο ειδικευμένο προσωπικό υποστήριξης Vignale, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ζητήστε οδική βοήθεια, κλείστε ραντεβού για να επισκεφθείτε το FordStore, διαχειριστείτε τις κρατήσεις υπηρεσιών και λάβετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις ή απορίες σας.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά πολυτελών αυτοκινήτων Ford Vignale εδώ: vignale.ford.gr/el-GR/

Προτεινόμενα για εσάς