Για ταξική σκληρότητα και πολιτικό αυταρχισμό κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Ευ. Βενιζέλος

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2005 14:15
A- A A+

«Την ταξική σκληρότητα, την κοινωνική μονομέρεια και τον πολιτικό αυταρχισμό της κυβέρνησης αποδεικνύει το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης αντιδικεί συνεχώς και στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο με την ΓΣΕΕ, αμφισβητώντας τις θέσεις, τις προθέσεις και τα στοιχεία της, ενώ δεν βρίσκει ποτέ ούτε ένα λόγο κριτικής ή έστω διαφοροποίησης σε σχέση με τον ΣΕΒ».

Αυτό τόνισε σε δήλωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις για τη χθεσινή συνέντευξη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Απασχόλησης και την αντιδικία που έχει προκύψει για τα στοιχεία σε σχέση με την ανεργία και το κλείσιμο επιχειρήσεων μεταξύ του υπουργείου και της ΓΣΕΕ.

«Aν η κυβέρνηση πιστεύει ότι έλυσε ήδη το ζήτημα της ανεργίας στην Ελλάδα και ότι επί των ημερών της, ούτε έκλεισαν ούτε πρόκειται να κλείσουν επιχειρήσεις, δεν έχει παρά να το πει αυτό ευθέως προς την κοινή γνώμη, προσφέροντας έτσι έναν τόνο διασκέδασης στον ελληνικό λαό που τον έχει τόσο ανάγκη», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή