Κύπελλο Ελλάδας: Ελπίδες για Πανθρακικό, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 17:28
UPD:17:38
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Ο Πανθρακικός δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον αξιόμαχο Ολυμπιακό Βόλου αλλά κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ που χρειαζόταν για να νικήσει τους «ερυθρόλευκους» 1-0 και να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την αναμέτρηση της Κομοτηνής, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, έκρινε το τέρμα που σημείωσε με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ ο Μεχία, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και με λιγοστές φάσεις στις δύο εστίες, αφού δεν είναι μυστικό ότι οι περισσότερες ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση ενδιαφέρονται και δίνουν βάρος πρωτίστως στα πρωταθλήματα των κατηγοριών τους.

Πέρα από το γκολ, αξιοσημείωτες ήταν ακόμη μόνο δύο φάσεις, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 47΄ ήταν και πάλι ο Μεχία που βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άστοχα, ενώ στο 50΄ ο Τσιλιγκίρης με ατομική προσπάθεια απέφυγε και τον Αθανασιάδη αλλά πλάσαρε άουτ σε άδεια εστία.

Μετά τη νίκη της η ομάδα της Θράκης έφτασε στους τρεις βαθμούς, όσους δηλαδή έχουν ΠΑΟΚ και Χανιά που παίζουν την Πέμπτη στην Κρήτη, ενώ το συγκρότημα της Μαγνησίας δεν έχει βαθμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις