Δύο τροπολογίες στο ν/σ για τις βοσκήσιμες γαίες

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 16:50
UPD:16:56
SOOC/Alexandros Michailidis
A- A A+

Δύο τροπολογίες κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για τις βοσκήσιμες γαίες, που συζητείται σήμερα και αύριο από την Ολομέλεια της Βουλής.

Η πρώτη τροπολογία ρυθμίζει θέματα που αφορούν: α) το πλαίσιο άσκησης ενδικοφανούς προσφυγής ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου και Νομιμότητας β) τη διεύρυνση του περιεχομένου της εξουσιοδότησης της παρ. 15 του άρθρου 9 του ν. 4039/2012 για τη συγκρότηση συλλογικών οργάνων σχετικά με την αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς. γ) την επιμήκυνση των χρόνων έκδοσης αδειών εγκατάστασης όλων των κατηγοριών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. δ) απάλειψη του χρονικού περιορισμού για την εξέταση των αποφάσεων της Αρμόδιας Αδειοδοτούσας Αρχής (ΑΑΑ) από την Επιτροπή ενστάσεων ε) την κατάργηση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων εξαγοράς κατεχόμενων ακινήτων στην Επιτροπή Θεμάτων Γης και Επίλυσης.

Η δεύτερη τροπολογία αφορά την κατάργηση της ιδιότητας του ενεργού αθλητή ως προϋπόθεση για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή