Βόλεϊ: Η Κηφισιά άφησε τέταρτο τον ΠΑΟΚ

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 23:09
UPD:23:12
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτή είναι η τρίτη νίκη της Κηφισιάς στην έδρα του ΠΑΟΚ αλλά πρώτη με τρίποντο και ταυτόχρονα πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ εντός έδρας, ένα χρόνο και 5 ημέρες μετά το 2-3 στην Πυλαία από τον Ολυμπιακό. 

A- A A+

Με εκπληκτική απόδοση και άριστη τακτική, η Κηφισιά έκανε τη σούπερ έκπληξη και έφτασε σε μια πολύ ηχηρή νίκη, καθώς επιβλήθηκε του πρωταθλητή και ως απόψε αήττητου ΠΑΟΚ με 3-1 μέσα στην έδρα του.

Ωφελημένος ο Ολυμπιακός, που έμεινε μόνος πρώτος, ενώ η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Φοίνικα Σύρου και ο «Δικέφαλος» βρέθηκε αίφνης τέταρτος.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη νίκη της Κηφισιάς στην έδρα του ΠΑΟΚ αλλά πρώτη με τρίποντο και ταυτόχρονα πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ εντός έδρας, ένα χρόνο και 5 ημέρες μετά το 2-3 στην Πυλαία από τον Ολυμπιακό. 

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ηρακλή 3-0 στο γυμναστήριο του Πανελληνίου και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα στην Ορεστιάδα την περασμένη Τετάρτη, παύοντας ταυτόχρονα το σερί νικών με 7-0 που είχε ο «Γηραιός»στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η σημερινή ήταν η τρίτη νίκη των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα αλλά δεύτερο τρίποντο και έφερε το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην 5η θέση, μαζί με Παμβοχαϊκό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ για τον Ηρακλή ήταν η πέμπτη ήττα σε έξι αγώνες.

INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Ορεστιάδα δεν σταμάτησε ούτε στην έδρα του Άρη. Οι Ακρίτες, μετά το 3-2 επί του Παναθηναϊκού , νίκησαν και τη μακεδονική ομάδα, με 3-1.

Η Ορεστιάδα δεν σταμάτησε ούτε στην έδρα του Άρη. Οι Ακρίτες, μετά το 3-2 επί του Παναθηναϊκού , νίκησαν και τη μακεδονική ομάδα, με 3-1 και βρέθηκαν στην 8η θέση, μαζί με Άρη και Παναχαϊκή.

Κομβικό σημείο ήταν η ανατροπή των φιλοξενούμενων στο τέταρτο σετ, όταν ο Άρης προηγήθηκε με 16-12 και 21-16, αλλά με μπλοκ των Χήρα, Μίλιτς και λάθη των γηπεδούχων η Ορεστιάδα προσπέρασε, πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και υποχρέωσε τον Άρη σε τρίτη συνεχή ήττα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις